Marleen Slings van Lena Creaties met Thom

Vrouw met een missie

Ik ben Marleen Slings uit Rhenen, baasje van Thom en ondernemer met een liefde voor honden. Vanuit een creatief idee ontstond mijn eigen bedrijf: Lena Creaties. Ik maak unieke en stoere hondenhalsbanden op maat van Paracord.

Het is mijn missie om elke hond er extra mooi te laten uitzien met een originele halsband van Lena Creaties. Omdat iedere hond het beste verdient.

Lena Creaties steunt Dutch for Strays

Ik ben begaan met het welzijn van dieren en gun alle honden en andere dieren een goed leven. Daarom steun ik de Stichting Dutch for Strays. Dat ik maandelijks een bepaald bedrag aan deze Stichting doneer is geen toeval. Mijn lieve Thom komt uit Roemenië en ik ben nog elke dag dankbaar dat ik hem via Dutch for Strays heb mogen adopteren.

Neem een kijkje op mijn website (vanaf 1 maart 2019 live) of volg mij op Facebook en ik hoor graag of ik iets voor je kan betekenen.

0 reacties

Plaats een Reactie

Wilt u op dit bericht reageren?
Hieronder kunt u uw reactie achterlaten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *