Hummer (voorheen Digger)

Wat een avontuur ben je een jaar geleden begonnen. Je kon ontsnappen bij je toenmalige baasje en je besloot de wijde onbekende wereld in te trekken, wat moet dat eng geweest zijn voor je ! Je bent maar blijven lopen en lopen, soms zagen ze je maar je liep iedere keer weer weg van ze. Zo veel mensen waren ongerust over je en hebben je lopen zoeken.

Je werd massaal gedeeld op fb, maar ondanks een groot groepje mensen werd je iedere keer niet gevangen. Na een week  ongeveer dat je weg was zag ik het ook op fb dat je hier in sint oedenrode gezien was met de oproep of mensen hier vandaan konden helpen flyeren.

Ik heb me toen aangemeld en zo is ons avontuur toen ook begonnen.  Ben op plekken geweest waar ik anders nooit kwam gaan flyeren,  vragen en rond rijden.  Nergens was je te zien. Tot je  twee keer gezien bent en daarna een vaste route ging lopen.

Wij zijn toen voer plekken gaan maken nadat er een speurhond je geroken had. Iedere dag paar keer er naar toe dag en nacht. Je een keer ’s nachts gezien waarschijnlijk tenminste je mooie ogen maar je durfde niet te komen. Ontwijkt de camera iedere keer .. slimmerik.. en zo drie en halve week bezig geweest dag en nacht  iedere keer in het enge bos hihihi voor ons dan.

Tot je op 4 december er genoeg van had en je je liet zien op een heuveltje in het centrum van Sint Oedenrode. Debbie belde me en vertelde dat ik daar moest gaan kijken want ze hadden gebeld dat je daar stond. Nou wij er naar toe .. en ja hoor daar was je .. ik ben op het heuveltje gaan zitten en je bleef maar rondjes om me heen lopen .net ver genoeg dat ik je net niet kon pakken.

Jan is vlug de vangkooi gaan halen en ik ben bij je gebleven.  Toen we die geplaatst hadden en een zak met botten die je bij de keurslager had gescoord erin gelegd zijn weeen schema gemaakt om te posten. Net toen wij even om 24. 00 naar huis zouden gaan om om drie uur s nachts terug te komen. Belde Lia ..om 00.01 (we waren net twee minuten weg) dat je de vangkooi ingelopen was .. nou we waren vol emotie van blijdschap..geloofde even weer in sinterklaas wat een mooi cadeau op 5 december, wij auto weer omgedraaid en vlug naar je toe. Je was wat bang , maar zo appart ik ging bij je zitten en jij werd rustig ik mocht je aaien en je ging rustig liggen. John en Willy gebeld van de stichting dat je gevangen was,waar het was en die zijn gelijk komen rijden om je op te halen. Wat een opluchting voor IEDEREEN die er zo mee bezig is geweest en er slapeloze nachten van gehad heeft.

Toen hebben we je ’s nachts nog naar je opvang adres gebracht bij Monique we gingen toch ff mee want je werd van ons toch wel rustig en ik wou graag weten waar je naar toe ging. Nou buiten uit de bus kreeg ik zo’n mooi cadeau . John had je uit de bus getild en ik kwam aanlopen en je kwispelde even naar me .. zo van dank je wel .. geweldig gewoon. Bij Monique binnen bleef je redelijk dicht bij Jan en mij staan want ons had je al vaker gezien alleen  wij jou niet 😄 maar je was in ieder geval veilig binnen en op een heel goed adres ..de weken erna regelmatig met Monique gebeld hoe het met je ging ik kon je maar niet los laten 🙈 paar keer wezen kijken bij je.

Verschillende hadden al gezegd is Digger niks voor jullie .. nee we hebben er al twee .. maar toen werd Boomer erg ziek en die hebben we helaas moeten laten inslapen op 29 december.. Toen toch maar op 2 januari ’s morgens met onze hond Diezel naar Monique om te kijken hoe jullie op elkaar reageerde .. ja ging goed..we nemen Digger toch maar, even kijken wanneer over een week ofzo.. .. Nee S`middags al op gaan halen haha.

Wat was het allemaal spannend voor je alles was eng, een fiets die geparkeerd stond, kinderen enz enz .. lieve schat we hebben je nu 24 maanden in huis en wat ben je gegroeid. Ook  Doris heeft daar een grote bijdrage aan , we hebben je Hummer genoemd en je luistert uitstekend naar die naam.

Iedere dag leer je nog steeds .. je bent er nog niet, maar je vind het zo fijn allemaal dat laat je op veel manieren blijken ❤ zo blij dat je uiteindelijk toch bij ons bent gekomen wat sommige al zeiden!!! hij heeft jullie uitgekozen 😆 .

Iedereen die toen mee geholpen heeft op wat voor manier dan ook nogmaals bedankt en wij zijn heel gelukkig met Hummer en met heel veel geduld en nog steeds geduld  komt het helemaal goed met die kanjer ❤❤ dikke knuffel en een poot van Hummer

0 reacties

Plaats een Reactie

Wilt u op dit bericht reageren?
Hieronder kunt u uw reactie achterlaten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *