Brunel helaas bij gastgezin overleden.

17-07-2016: Brunel, een Roemeense hond werd ongeveer een half jaar geleden door onze stichting naar Nederland gehaald.

Brunel en de andere hond van het gezin worden aangelijnd uitgelaten in het park als er ineens een grote hond op ze af komt rennen. Brunel wordt gepakt, weet zich los te rukken en neemt uit angst de benen met de grote happende hond achter zich aan.

Brunel blijft rennen en verdwijnt uit het zicht van zijn begeleidster. Uren later komt bij ons een melding binnen van een loslopende hond op de N244 ter hoogte van de A7.

Wij melden het snel aan het gastgezin en zij gaan er op af. Ook de dierenpolitie is al op de hoogte, zij kregen een melding van een hond op de A7. Wij geven aan dat het dier als vermist is opgegeven.

En dan gaat het snel, binnen enkele minuten krijgen wij het vreselijke bericht van de dierenpolitie dat de hond aangereden is. Met dodelijk afloop. De dierenambulance gaat met gepaste spoed richting het ongeval om de overleden hond van de snelweg af te halen. Bij aankomst van de dierenambulance zien wij een lange file, meerdere beschadigde voertuigen, een ambulante ambulance en meerdere politievoertuigen zijn ter plaatse.

Intens verdrietig heeft het gastgezin bij de dierenambulance afscheid genomen van hun geliefde Brunel.

Wij wensen iedereen die betrokken zijn bij Brunel heel veel sterkte met het verlies. Ook de automobilisten die betrokken zijn bij dit ongeval wensen wij veel strekte toe.

0 reacties

Plaats een Reactie

Wilt u op dit bericht reageren?
Hieronder kunt u uw reactie achterlaten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *