Sponsormogelijkheden van Shumofood voor stichtingen buitenlandse honden en katten


Wij zijn wij zeer betrokken bij het lot van buitenlandse zwerfhonden en steunen meerdere stichtingen op diverse manieren. Als bedrijf kennen wij het volgende aan sponsormogelijkheden :

  • Provisie op basis van voeraankopen op shumafood.nl ( 5% of 10% op netto prijs exclusief vrachtkosten ) 10% provisie op basis van voeraankopen tijdens evenementen van de stichting.

  • Beschikbaarstelling aan adoptanten van Welkomstpakketten ( waarde minimaal € 21 ) incl 5 kg topkwaliteit Cenaturio voer ( 1 per geadopteerde hond, zie ook bijlage ). Vrachtkosten indien van toepassing € 7,50 voor pakketten tot 30 kg.

  • Beschikbaarstelling aan gastgezinnen van 5 kg topkwaliteit Cenaturio voer per gasthond, waarde minimaal € 16,80. Vrachtkosten indien van toepassing € 7,50 voor pakketten tot 30 kg.

  • Soms voerdonaties ( enkele zakken per keer ).

  • Leveren van gootverpakkingen Cenaturio brokken bestemd voor buitenlandse shelters met forse kortingen ( minimaal 45% ) Voor meer informatie en/of bestellingen kunt u terecht bij shumafood.nl.


Net als bij ons mensen, is het ook voor onze huisdieren van belang dat ze voldoende bewegen en goede en gezonde voeding binnen krijgen. Verkeerd en ongezond voer kan vroeg of laat leiden tot ziektes (denk bijvoorbeeld aan voedsel allergïen, huidproblemen of maag- darmklachten. Ja, zelfs tot tumoren aan toe). En wie wil nou dat zijn of haar huisdier ziek wordt door verkeerde voeding? Niemand toch? Niet alleen brengt een ziek huisdier verdriet en zorgen met zich mee, ook de kosten die gemaakt worden bij de dierenarts zijn vaak behoorlijk hoog.

NATUREPET biedt een assortiment merken voor katten en honden aan die gebruik maken: van een hoge verteerbaarheid en diversiteit aan dierlijke eiwitten, toevoegingen van groenten, fruit en kruiden, gebruik van 100% natuurlijke grondstoffen, gebruik van voor menselijke consumptie geschikt scharrelvlees (kip, rund, lam en vis), gebruik van natuurlijke conserveringsmiddelen en anti-oxidanten die van nature in de voeding voorkomen. NB. Naturepet verkoopt honden- en kattenvoer. Voor medische aandoeningen of adviezen dient u zich ten allen tijde te wenden tot een specialist.