John Stray Transport & Training

John van Tamelen is voor het eerst in Roemenië geweest in 2014. Dit was een vrijwilligerstrip om donaties te brengen in Botosani. De reis maakte een diepe indruk op hem.

JohnvanTamelen

Tijdens de demonstratie te Den Haag van “YES WE CARE” ontwikkelden zich plannen voor een inzameling voor de hulpbehoevende shelters in Roemenië. Daarnaast werden er via een inmiddels opgezette Facebooksite honden bemiddeld voor adoptie. Een bijkomend probleem was dat de garagebox tot de nok toe gevuld zat en John een manier moest bedenken om de spullen in Roemenië te krijgen. Na aanschaf van een Caddy begon de passie vormen aan te nemen en reed John geregeld heen en weer om donaties te brengen. Op de terugweg nam hij honden of katten mee. Later kwam er middels een investering een grote bus inclusief een bijrijder, Domenick Nolte (ook verzorger van de honden). Met de bus zijn vele donaties gebracht en vele honden naar Duitsland, België en Nederland gebracht. Na een periode dit vrijwillig gedaan te hebben en wat tegenslagen is er een plan opgezet om als ZZP’er verder te gaan. Sinds april 2015 is John's Stray Transport & Training officieel ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel. Uiteraard zijn ook de benodigde papieren aanwezig om met honden te rijden. Het is dus een officieel geregistreerd Transport met plaats voor 30 honden.

Doordat er teveel kosten waren om de bus on the road te kunnen houden is het vervoer via deze vervoerder helaas gestopt.

John is als hondentrainer aan onze stichting verbonden als gekwalificeerde trainer en kan met u de eventuele gedragsproblemen die u ondervindt bij uw hond adviseren.

E: johnstraytransport@hotmail.com
T: +31638674562
Kamer van Koophandel nummer: 628735390000